FREDAGSMYYYS, så deså Miranda!!

Idag har jag varit med Miranda. Vi hade skoj fram tills vi var blöta. Vi var först ute med Ofelia. Vi gick bort till vårliden och tog med Nilla (en cockerspaniel som bor där tillsammans med den andra hunden Nicki) och gick till Selma parken, med andra ord selma lagerlöfsparken men det e för långt så nu heter det selma parken. säger vi. där kastade vi snöbollar åt hundarna så att dom skulle hämta. Nilla bara stog där som ett frågetecken och undrade vad det var som flög i luften medans Offe poffe skulle leka jakthund och sprang åt ett helt annat håll när hon skulle fånga den. jag o miranda bara skrattade åt henne. sen tog vi nilla och sprang ut i snön vi me. sen släppte vi henne och fortsatte att skratta åt ofelia. helt plötsligt springer nilla iväg så jag o miranda springer efter men det gick inte så bra för att vi sjönk ner i den djupa snön. men tillslut fick vi henne. det hände 2 ggr. vilken panik man får när dom bara springer iväg asså... när vi kom hem var vi dygnsura. så vi drack var choklad. men sen satt vi oss och kolla på tv. vi ville inte gå ut nå mer för vi skulle bli för våta så vi hade inget att göra. Tillslut lär hon mig hur man spelar Stress så det gjorde vi fram tills Miranda åkte hem.
Men nu e det dags för FREDAGSMYS!!!!



DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS, OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR , DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS, HOPPAS INTE FÖRÄLDRARNA STÖR, NU E DET SLUT PÅ VECKAN DET ÄR DAGS FÖR FREDAGS MYYYYYYYYYYYYYYYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥
Detta ska jag äta idag på fredags myyset

Tyvärr OLW jag dizzar er, jag kör med Estrella i kväll.
Men OLW:s nötter!!!
liten bild, men icas cider! och lite rostbiff med potatissallad.



Monopol, Monopol, Miranda, Monopol, Louise, Liten???

Igår va jag med Miranda. För första gången. De va skojjigt!!! Vi spelade ett monopol med monopolbankkort. Ett monopol som borde komma är ett hundmonopol.  Den billigaste hunden på första rutan och den dyraste på sista plattan. Idag har jag varit hos louise. Vi har sjungit halsarna av oss som vi kallar det för. ni kan få gissa vad det betyder!!! Jo, de ni ^^ Sen spelade vi monopol junior, vi skulle spelat sverige men sofie ville inte det för det var hennes.
På torsdag ska jag opereras för 6:e gången.. dryygt!!!!!  Dödsannonsen går inte att få fram, den på lilly... lilly lilly liten...kanske skulle lägga in en bild på henne nån gång??? vi får väl se...



                                                            TJA0!!! Lolie......

The sims, dödsannons och dans

Hej igen, Igår var jag på danstävling, alltså det var syrran som dansade och jag tittade på. Den var i stockholm. det var lite långtråkigt men man träffade lite kändisar iallafall. Det var: Malou von Sivers, paret Watson och Ann Wilson som sitter i juryn på lets dance. Idag har jag bara setat vid datorn, men det har varit skoj, jag har spelat the sims och gjort en dödsannons på lilly. Okej dödsannons är väl inte så kul.. Men the sims e kuligt! En bild på the sims för att min dödsannons ville inte vara med, här kommer den:


Converse TURKOSA!!!

Idag har jag gått som värsta fotgängaren. Vilket jag också var, men det började iallafall så här:
Jag, Olivia o Emilia skulle vara.  Vi skulle få skjuts av emilias mamma så emilia gick in på hennes skola. Det var så regnigt ute så vi sa att vi väntade inne, jag och olivia alltså inne i skolan. När hon sedan kom ut så gick ju vi också ut, men hon bara satte sig i bilen och stack iväg. Vi ropade shoade o shimade och tog till och med ögonkontakt med henne. Men hon bara struntade i oss och stack iväg.. så jag och olivia gick hem till emilia i bojsen men då var hon inte där. vi ringde till hennes mammas mobil och pratade med henne. Hon var på stan. Så då gav vi upp och gick hem till Olivia. vi frös. klockan var typ 3 när vi kom hem till henne och vi slutade kvart över 12. sen klippte jag av en barbiedockas hår, vi körde sanning eller konka, fixade puckade frisyrer och spelade guitar hero. sen kom mamma och hämtade mig. jag hade kvar cykeln vid östra så dom släppte av mig där. Men mina rosa converse är för små så jag cyklade barfota (med strumpor), det är storlek 34 och jag har 37...
SÅ DAGS ATT SKAFFA NYA SOM SER UT SÅHÄR!!!!


Ofelia överallt!!

Idag har jag varit med Emilia. Vi har gjort smoothie. Det har vi gjort dom senaste dagarna med. Sen har vi väl bara varit inne på datorn innan emilia skulle klippa sig.
Jag har en dryg franskaläxa till imorgon.. Skulle vilja ha lite mer bilder att lägga ut... kanske på den tjejen som slickas i ansiktet när man kommit hem. Så här kommer dom:

Ofelia kollar på lite hönor♥♥
offe utanför vårat hus.
Och inne i vårat hus.

jag på ett kalas hemma hos mig. lilla plutten är på fnyshumör♥♥


jupp... ska se till att fixa ett roligt ämne tills nästa gång. Nu går jag o badar.

zoonen...

http://www.zoonen.com/ref.asp?id=2354960 Det e en länk... Jag bara länkar för att få en grej där......


Guleböj, Kempebra och Annikafiore

ANNA...vad ska man säga?? Jo, det har jag svar på. Det är; UCH OCH FY OCH BLÄ!! HOPPAS VI FÖRLORAR HEELA TÄVLINGEN.(alltså heeeeeela alltihopa..) Synd sverige, men står inte på eran sida längre...Vilket land ska man byta till då?? Norge?? neee, då måste man säga: Kempebra!(haha kempe i melodifestivalen^^) och Guleböj stup i kvarten.. men England då?? nee... Vad ska jag välja.. Har iallafall 6år på mig..
Har varit på gympa. e jättetrött.
Såg på melodifestivalen med Anna. Glömde tyvärr kameran. Hade jättekul!! Vi kastade popcorn i munnen på varandra och jag gjorde ett litet framträdande när det var AfroDite..hehe..Ni läste inte det där... Det kommer en bild på alcazar nu också.. Äntligen!! Det har man längtat efter. Ialla fall jag. Inte ni men en då....Snygga Benvärmare tess!!
Här var dom fyra. Annikafiore har också snygga benvärmare! Förresten, ser ni Magnus långa äckliga hår??
Man måste väl ha många bilder på sina idoler?? Här: Annikafiore, Andreas Lundstedt, Tess Merkel.
Den har jag faktist hemma. e hundra på att alla killar kollar på lina...
Sista bilden. Salem al Fakir och Lina. Lina är flickvän till Nassim al Fakir, alltså Salems brorsha..
Jag vet mycke!! eller hur?? nej.
                                                         TJAO!!
                            Lolie, som lär trösta och gratulera lina på facebook

SpOOkiE

Det var länge sen jag skrev sist. Tycker jag ialla fall. Här sitter jag med Ofelia sovandes på axeln. Idag har jag varit med Olivia, Elice, och Emilia. Vi har gjort lite mycket armband och ett par örhängen. Och pratat kuliga saker. Nu hoppade Offe ner...Igår va jag och Emilia. Vi gjorde anden i glaset. Det hände INGENTING. Men i förrgår så hände det något. Vi satt i cykelförrådet hemma hos emilia men vi gjorde fel så vi tänkte gå in. När jag började bli klar med att plocka ihop ställde sig Emilia upp och skrek som en stucken gris. Värre en vad hon brukar i skolan. Sen rusade hon ut skrikande och jag följde efter med grejerna i handen och frågade vad som hände. Hon svarade: DET VAR NÅN SOM RÖRDE MIG!! NÄR JAG KOLLADE BAKOM MIG VAR DET BARA EN SKUGGA DÄR. OCH DET VAR INGEN CYKEL!!!!!!!
Hon var vettskrämd. Jag med...hehe..Nästa dag så sa hon att hon inte hade kunnat sova för att det kändes som om nån var i hennes rum och övervakade henne. Appråpå Lasse så kanske man skulle skicka in till det okända (i skolan) Men det e en dålig idè....






                                                            TJAO!
                         Lolie som e arg på att alcazar åkte ut i melodifestivalen    

HUR TÄNKER SVENSKA FOLKET???!!

Hur tänker svenska folket??????? Alcazar var 100000000ggr bättre en jessica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trööttttt....måste kila..annarskommer mamma och säger åt mig. bajsbajs!!!!!!


                           LOlie

RSS 2.0