HästStereoESC och brits....

hejj allihopa igen! idag hade vi svenska-prov... hemskt!! det gick lika hemskt som det låter.... idag ska jag göra ett mindre inlgg än förra gången. vi har ju fått reda på vilka vi ska gå med i samma klass som i sjuan ( på brits). Dom jag kände var iaf Miranda^^,     tilda, kalle, gustav och mirza från våran klass sen äre ju från tegelbruket också, o eftersom jag känner nån som heter emilia och går på franska blev det ju lite fler, asså, Elias, John, Lina, Matilda och Mona. Mona går inte på franskan men asså som sagt jag känner emilia.....

Imorn ska vi till brits kl 13.00. kommer säkert vara kortast där om man inte räknar med angelica och anledningen till att jag v et vem det är, är Emilia igen. Jag känner alla genom henne :oO verkar bli lite smittad pga låten jag lyssnar på hehe...do you wanna be my fjortisboy. den är ju asgammal... Nej nu byter jag till STEREO LOVE MED EDWARD MAYA ♥♥♥♥♥♥♥  den är verkligen asbra!!!

approppo lasse, såg ni ESC?? asså melodifestivalen om det är nån med en nöt som hjärna där hemma ;) Jag gillade cyperns bidrag mest sen kom frankrikes bidrag. inte hon tyskan som vann iaf ;))

har vart på ridning, anna var med :D vi red ut och anna hängde efter. vi fick ju bara trava lite eftersom lena måste springa som en apa om hon skulle hänga med.  anna och jag pratade om smått o gott medans vi åt granskott.


                                                       tjao
                               lolie som är tråååkigast i världen..................

Blöta kläder

Hej igen! det var väldigt länge sen sist. Jag har bara inte orkat. jaja... Igår va jag Gyulyay och Miranda. Vi åt pizza på den översvämmiga bryggan i kålgårn. sen pratade vi om att Mirza skulle varit där så hade det blivit rejäl översvämmning om han var med. precis då cyklar han förbi längre bort. så vi skriker på han men han hör inte. Då kommer Andy en liten stund senare. Vi ropar på han han hör att vi skriker på han men inte vad vi säger.sen går han iväg. då börjar vi doppa huvudet i det iskalla vattnet. det var verkligen ISkallt!  sen ringer min mobil. jag svarar. först hör jag inte vem det är, men det var Andy. Han och Mirza kommer till oss vid bryggan.  Vi ba YEES! När dom väl kom blev det riktig översvämmning! Sån rejäl att jag skulle hoppa där ifrån för annars skulle jag nästan drunkna nerå men bli blöt, jag hade ju vanliga kläder på mig, så hoppade jag rätt i vattnet! så jag blev blöt upp till halva låren. sen hoppade mirza i i vattnet och simmade. med kläderna på! vi höll på och göra översvämmningar där hur många ggr som helst tills Gyulyay halkade med foten så att hon ramlade i och blev blöt nästan hela hon! Sen skulle Miranda doppa sig för Gyulyays skull. Hon gick i och doppade sig lika långt. O då var det bara jag kvar. haha jag gjorde det för miranda och doppade  mig lika långt jag med. Blöta var vi alla fem men minst Andy haha...

När jag kom hem listade jag ut, jag satt direkt inte o klura men what ever, att Elice o Love är ihop. Grattis Elice din första efter jeppe!! hahahahahaaa!!!!!!!!!

Idag har jag varit med miranda. Vi har sett att nån vid namn Joakim har haft hennes spanskabok. Det gick ju en i 6:an när vi gick i 3:an som hette Joakim så vi undrade om det var han för det stod även att han var död. Joakim som gick på östra ramlade ju i rulltrappan i gallerian och dog förra året. Men vi tror inte att det var han ändå för killen med spanska boken hette Käll i efternamn, tror vi iaf.



                                                                        tjao!
                                                  Lolie som denna vecka varit smart! nerå...

nudlar

Så, äntligen!! den är inte klar en men resten fixar jag nån annan gång. ska ner och äta lite, tror nudlar...

Justin Bebis

Hej igen, är inte klar en men såg en grej på youtube, som inte gick att få in här tyvärr men jag kan säga vilket ord man söker på: Poddy training, ta den första videon och  där är det en kommentar om att dom frågar om det verkligen är Justin Bieber som sjunger! vilket man kan tro ;)

Koooooma igen.....

Min dumma bloggkoma har kommit tillbaka. Finns det nån medicin för det tro??? Aja... Jag har gjort mkt dom här senaste veckorna, så jag kan inte säga allt. eller nåt av det.  Jag orkar liksom inte.... Jag har tänkt att ändra lite på min blogg, vilket jag hoppas blir snyggt.  Kommer att skriva sen när det e klart. bajs bajs!! /// Lolie

RSS 2.0