dansar ROOMPHAn av sean banan

Aajj ajj!!! Blåmärken överallt! Jag åkte karusellen på stora torget som heter Dynamite el. nåt sånt igår och det gjorde ont! man flög ungefär en halvmeter och om man inte höll i sig kunde man ramla ur. Men den var jätterolig! Jag rekomenderar den, om man inte bryr sig om blåmärken överallt. Sen såg jag SEAN BANAN!!! ni vet han som säger ROOOMPHA! hela tiden, men jag tror alla vet vem han är ;) utom louise...
Idag har jag varit på märkestagning. Det gick sådär. Fick iaf 70p, men så e det när man dansar i klassen guld star ;) i höst / nästa år blir det first award! Då tror jag inte att jag är med... men vi får väl se..
Imorn är det KM i dans. Alltså Klubbmästerskap. Brukar inte komma så bra till för jag blir så himla nervös så jag bara gör första åttan hela tiden! Men i år ska det gå bättre hoppas jag!!!  Syns snart igen!




                                                      Lolie som inte är rolig utan danzig!  

Ursäkta Örhängerna!

Hej igen! Ursäkta om man inte kan läsa vad det står pga örhängerna, men jag tror våran dator har delvis virus och är utsliten. Synd va?? Men om ni klickar på komentarer så kan ni nog läsa vad det står ;) Syns! Lolie

YeS MiNa CoNvErSe HaR äNtLiGeN kOmMiT

NU HAR MINA CONVERSE KOMMIT!!!! äntligen! har väntat i 2mån, fast vi beställde dom för lite mer än en vecka sen. Dom e hur snygga som helst!
Idag har jag och pappa varit på någon mässa på lugnet. Där var Let´s dance / bygglovs Willy och Matte. Mojje skulle också komma men pappa ville hem så jag fick inte se honom :( men jag köpte en lååång rem som bara finns på Falu kalaset annars i smaken sur melon...mmmmmm!
Såg ni på Modern Family igår?? Den ägde!!!! Hur bra som helst! fast man saknar ju solsidan :(  Men MF duger :D


                                                            TJAO!
                             Lolie som är överlycklig över conversen!

OOPS! 3

Den första majblomman 1907DEN ÄLDSTA FÖRLÅT! från 1907!

Smör i småland ♥

Hej allihopa! tyvärr har jag inte skrivit nåt på länge för jag har legat i blogg-koma. Alltså haft påsklov och bara sovit.... haha... Aja..  Nu e jag tillbaka! Idag var det första dan i skolan. Det ända vi gjorde var att läsa tidning. heeela dan, vi läste först lyckoslanten den e bra men sen måste vi läsa falu kuriren på de. Och så har vi haft gympa såklart.. När jag kom hem stack jag och Elin på min ridning. Jag fick rida slöfockatina, alltså Atina Roll. Konstigt namn med roll, jag vet men man säger bara atina. Men idag sa Lena (min ridlärare) att det gick som smör i småland, att hon aldrig hade sett nåt liknande! Jag blev såklart riktigt glad!! Men stackars atina hörde bara Lena som skrek sitt gamla vanliga: djbcknnbik....ignoARBETSTRAVdh,bjvdgfh och så vidare, alltså hon fattar inget annat än arbetstrav, trav, galopp och skritt. HaHa.. Nån skulle vara med mig på ridning!!! Lena skriker så det inte klokt.. hon till exempel sjöng på lejonkungen mitt under ridlektionen innan påsklovet med en VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT fjantig röst. Och så sitter jag där på Mimmi som jag gjorde då och gapflabbar.... Kul va?! haha... Jag fattar inte att ofelia kan sitta och zzzznarka o zzzzova på läktaren...  Syns snart igen! LOVAR!




                                                               TJAO!

                                           Lolie som har ridigt på smör i småland




Liten bild, men detta är Atina Roll


GEMMY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ znarkofagen Gemmy♥♥

OJ! stor bild.... aja, Detta e Pelle


Död. R.I.P Karztan


Död. R.I.P Golden Sherry  "Sherry"


Död. R.I.P Lill-Orva

En levande typ den här gången: OLGA!!




Eliza. Det var alla jag hittade på google och svedens.se
Ni ska även få svar på förra gångens rubrik:::
Upps Påskäggs Converses Snyggaste Världs kall med annat ord. (alltså cool) DET VAR ALLT!!! HEJDÅ!

Uppsåskäggsconversesnyggastevärldskallmedannatord

Ursäkta att jag inte gjort något inlägg på länge. Har man blivit opererad så har man.

I torsdags opererades jag. Hittils ser det sådär ut men det kommer väl bli bättre. En helt annan sak, så ska jag äntligen beställa mina skor idag!!!! kul va??!! bild kommer lite längre ner på dom. Igår såg jag en film som hette Australia. Den var sådär..men jag såg Upp för 2:a gången i förrgår. Den är jättebra!!!!! första gången såg jag den på bio..

Är det nån som fått påskägg då?? jag har fått tre stycken. Jag fick ett på sjukhuset av en som jobbar på lekterapin bara sådär! sen fick jag en liten av mormor o morfar och en normalstor av mamma o pappa. Har gjort om bloggen. snyggt va?? med tokidoki♥ haha.. ses igen!!




                                                         TJAO!
                              Lolie som e trött, men sugen på att va med kompizar






 från filmen upp



 bild ej tagen själv... och den e ej från upp :D

GLAD PÅSK ALLIHOPA!!!!!!


P.S!! försök att lista ut vad rubriken menar! svar kommer i nästa inlägg!

RSS 2.0