Oops 2

Förra gången jag skrev om tokidoki visade jag bara djuren. Men som ni kanske inte förstår är det ett klädesmärke. Med djuren på såklart. Sen där hello kitty är på toan, den bilden heter hello shitty, men det glömde jag också skriva... Kul va?!

Skidor!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Idag har jag åkt skidor i bjursås det var såå kul!! Jag åkte i en massa hopp och i skogen. men det pinsamma var min utrustning... typ 1000år gamla skidor, stavar och pjäxor och mina överdragsbyxor är det ett hål på kanske 20cm....Ska åka på torsdag igen kanske. Hoppas det!!






                                                         TJAO!!


                          Lolie som såg att hon hade stavat faktiskt faktist innan...

Oops!

Ursäkta att jagh skriver för tredje gången idag, men jag hittade mitt favorit märke på google och ni ska få se bilder, märket heter Tokidoki:
hello kitty i Tokidoki stil.

Några av figurerna.
Varje djur har ett namn, Denna heter Bastardino
Den här vet jag inte vad den heter.
Den här vovven heter Polpettina
No Name on it ;)
Kossan Utan taggar har jag på en tröja!

Carina!!
Bruttino! Det är den jag inte vet vad den heter!
Det här är Mozarella ( hon på min tröja)


Det var lite från Tokidoki, som är ett italienskt märke.

Hello Kitty över allt!

Nu ska ni se lite galna hello kitty grejer jag hittade på nätet: Ofta man vill gifta sig i den här?

Eller den här?eller den här? Men den snyggaste är den vita eller den här blåa...


Sen är det ett avgasrör på en bil... Puckat!Den här är faktist rolig!

Den haär är också roloig för mig med kiss&bajs humor..Kolla in sätena!

En snygg iphone som finns i fler färger!
ett hus som man kan besöka.hm..tyck vad ni vill men jag tycker att det är puckat!
en sån vill jag ha!

lite mkt.ÖL! Obs! bara för tjejeer ;)

ETT SJUKHUS! med bara hello kitty!

Lady gaga gillar också hello kitty!

Vilka ögon Lady GaGa har! Eller Hello gaga!





Lite föör mkt.. Vad får folk allt ifrån? kolla på google så får ni se en stjärt tatuerad med hello kitty och herrunderkläder med hello kitty på.. kanske lägger ut dom sen...

Sover

Idag äre en slappdag, det är när jag sitter vid datorn har pyjamas på mig längre en nån i världen nånsin har haft. fortfarande riktigt trött. spelade the sims3 när det avslutades bara sådär. utan att jag hade sparat också. Laddade ner  lite grejer till simset men det kom inte till spelet. imorn ska jag åka skidor i bjursås, utan anna. Hon skulle få ansikts behandlig. Igår åkte Gudrun äntligen ut ur let´s dance. Det var på tiden! och så kollade man ju på solsidan och det var riktigt kul... 






                                                       TJAO!



                                             Lolie som är trött


Lång väg hem av Tage N Buss

Jupp, några dar har gått sen man skrev saker sist.. Jag var på ett kalas nån gång ( nu när jag inte har skrivit såklart) o där var det bara nyttiga saker, alltså inte tårta o kakor utan några konstiga rätter med bara frukt, grönt och ost i. Det söög. Sen var det ridning, på TumTum. TumTum är en ganska stor vit häst som inte gillar att man drar i sadelgjorden, så gissa vad hon gjorde då?  Jo, hon klev på mig! Nån annan dag var det dans. Det var skoj! Fast jag och Lovisa 2 slog varandra heela tiden. asså men har ju många starka armar i disco såå tja, man kan säga att jag hade gjort lassange och kletat runt dom pressade tomaterna på händerna. Men lite steg var det ju...(!). Idag har jag glömt nycklarna hemma så jag har gått hem, sen gått till mammas jobb, men jag trodde jag skulle få skjuts hem men nej.. jag fick hem. Så här slappnar jag av vid datorn men inte så länge till för strax e det gympa...





                                                   Lolie som är trött

Mellosonja

Idag är det melodifestivalen!! Jag ska va med louise och så ska vi ha middag. Min gamla lärare sonja ska vara med, vilket jag verkligen inte. vi ( jag o louise) ska vara uppe på övervåningingen. som tur var... Skriver kanske mer ikväll när hon är här... asså sonja. nej! louise! nej jag vet inte...båda..







                                                                     ♥Lolie♥            

Rätt snygga namn va???

Idag så är jag med anna o olivia. hemma hos anna såklart. det var en väldigt kort dag i skolan men tråkigt. vad ska man mer skriva??? att jag tänkte gå in på facebook för min kattunge (som ligger i en korg) och valp dessutom blir stora kattungar / valpar... Ja, ja...
Jag anna och olivia snackar om vad vi skulle vilja döpa om oss till, som t.ex Anna: Anio, Olivia: Violette
Jag: Dorothea...Rätt snygga namn va??! 





                                                                    Tjao!



                                                 Lolie som faktist har blivit glad igen...


hmm...

Försöker att fixa till bloggen, men det funkar inte så bra... Idag har jag varit på kalas. Det var min mormors brorsas fru som fyllde år. Lite komplicerat med vem det va men... tja.. vad som såg lite kul ut var att dom har en tax, mormor har en italiensk vinthund som också är valp och våran mops skulle busa. Men den italienska vinthunden är den sköraste hund man sett, våran är fet som en gris om man jämför. Ja, som ni fattar är jag väldigt intresserad av hundar. Och andra djur såklart.Mopsar e gulliga! 



                                                                   TJAO!


        Lolie som inte är rolig nu, för att hon inte får fram bilden där det står: "LOLIE som faktist e lite rolig..."

Haloo!

Undrar om det funkade att skriva förra gången? ja, ja... Haloo! Jag heter lolie, eller lollo eller ngt liknande... har världens goaste vovve.  Jag är inte ett dugg rolig (om ni undrar vrf jag valde namnet...) eller tja.. det kan ni fråga kompisar. Syns snart! TJAO!!



                     Lolie som faktist är ROLIG!

RSS 2.0